Ulf Jonsson blir ny VD på Zengun

Efter ett par år med extern VD, tar Ulf Jonsson, medgrundare till Zengun åter över som verkställande direktör. Zengun fortsätter att växa kraftigt på den viktiga Stockholmsmarknaden.

”Vi är glada att få tillbaka Ulf till VD-rollen. Han är en stark representant för den kultur och de arbetssätt som skiljer Zengun från andra byggare, en roll som blir extra viktig i tider av kraftig tillväxt som nu” – säger Torbjörn Torell, styrelsens ordförande.

”Det känns oerhört inspirerande att återigen bli VD. Zengun är ett projektfokuserat bolag baserat på lagbygge som vi hela tiden utvecklar. Det är så vi kan bibehålla och förstärka vårt arbetssätt med kunden i fokus och därigenom fortsätta att ta marknadsandelar” – fortsätter Ulf Jonsson, VD

Zengun bildades 2009 och har sedan dess vuxit organiskt till en omsättning på över 1.2 miljarder.

För ytterligare information, kontakta

Torbjörn Torell, styrelseordförande, 070-577 40 40

Ulf Jonsson, verkställande direktör, 070-369 01 01

Zengun är en av de ledande byggentreprenörerna i Stockholm. Företaget driver byggprojekt på uppdrag av välkända aktörer i fastighetsbranschen. Huvudfokus är kommersiella fastigheter, i portföljen finns även bostadsprojekt och projekt inom offentlig sektor. Zengun är en komplett leverantör och samarbetspartner med kundnära arbetssätt som en viktig del i affärsidén. Antalet medarbetare är cirka 200 och intäkten är knappt 2 miljarder kronor per år.