Karriär och utveckling

Utvecklingsmöjligheter är, för de allra flesta, en viktig del för att trivas på sin arbetsplats. På Zengun har du som medarbetare möjlighet att växa tillsammans med företaget. Vi erbjuder utbildning och diskuterar öppet vad som krävs för att ta nästa steg.

Unizen – Kompetensutvecklingsprogram för personlig utveckling och nya karriärvägar

Unizen är en plattform som tar ett samlat grepp på kompetensutveckling där medarbetarna sporras och utmanas med synsättet att ingen någonsin är färdiglärd. En strukturerad modell för kompetenskartläggning säkerställer att medarbetarnas intressen och företagets behov möts, vilket utmynnar i individuella utvecklingsplaner som kan sträcka sig över flera år.

Zengun life för trivsel och välmående

Zengun vill vara Sveriges aktivaste och mest välmående företag. Därför finns hälso- och friskvårdssatsningen Zengun life som samlar medarbetarna kring upplevelser utanför den dagliga verksamheten. Här ryms aktiviteter som simning, löpning, stadsvandring, teater och umgänge. Satsningen drivs av medarbetarna själva och bidrar till gemenskap och trivsel. 

Framgångsrikt traineeprogram

Inom Unizen ryms även Zenguns mycket eftertraktade traineeprogram som under 2019 genomförts för [•] gången. Traineerna rekryteras tidigt i civilingenjörsutbildningen och får praktisk erfarenhet av byggbranschen parallellt med pågående studier. Vi erbjuder ett traineeprogram som kompletterar din teoretiska utbildning med praktik och erfarenheter från verkligheten. 

Vill du bli en del av Zengun?

Vill du bli en del av ett annorlunda entreprenadföretag som vill sticka ut och påverka bygg- och fastighetsbranschen.