Jobba med oss

Vi söker inköpare!

Zengun är en innovativ byggentreprenör som driver flera av Stockholms mest unika kommersiella samverkansprojekt, på uppdrag av välkända aktörer i fastighetsbranschen. Vi drivs av att driva projekt, med stort ansvar och engagemang, alltid i nära relation till kunden.

Zengun betyder fritt översatt ”Hela gänget”, vilket också präglar vår företagskultur. Med en stark gemenskap arbetar vi för en sund, hållbar bransch och en säker arbetsmiljö. Vi gör vårt yttersta för att vara en attraktiv arbetsgivare som motiverar till ständig utveckling, både individuellt och som team.

Då vi har många intressanta projekt så behöver vi förstärka med erfarna och duktiga inköpare. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och genomföra upphandlingar tillsammans med övrig personal i våra byggprojekt.

Är du initiativrik, strukturerad och noggrann samt har erfarenhet av projektinköp inom byggbranschen?
Vill du veta mer kontakta vår Inköpschef Håkan Ericsson. Kontakt – Zengun Group AB (publ)

Ansökan skickas till:
Håkan Ericsson, e-post hakan.ericsson@zengun.se, telefon. 073-082 13 86.

 

 

Vill du bli en del av Zengun?

Vill du bli en del av ett annorlunda entreprenadföretag som vill sticka ut och påverka bygg- och fastighetsbranschen. Vi gör vårt yttersta för att vara en attraktiv arbetsgivare och ge motivation till ständig utveckling, både individuellt och som team. Vi vill säkerställa att samtliga medarbetare har den kompetens de behöver för att utföra sitt arbete. Vi tar ansvar, är hungriga och engagerade. Det förväntar vi oss även av våra nya medarbetare.

Om du är intresserad – tveka inte på att höra av dig!

Skicka ditt personliga brev och CV till jobb@zengun.eklipsdevelopment.com.